TetragonsTetragonsTetragons
info@tetragons.gr
Λάρισα (πλησίον Π.Ν.Λ.)
2410628783
TetragonsTetragonsTetragons
0

Για την TETRAGONS

Γνωρίστε την Tetragons

Ποιοί είμαστε

Στην εταιρία μας “Tetragons” λειτουργεί εργοστάσιο επεξεργασίας κρυστάλλων με εξειδίκευση στις ειδικες επεξεργασίες και στους ενεργειακούς υαλοπίνακες.

Το εργοστάσιο μας βρίσκεται εγκατεστημένο σε ιδιόκτητο οικόπεδο 4000 τ.μ. Κοντά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις βρίσκονται σε έναν πλήρως καινούριο βιομηχανικό χώρο (1000 τ.μ).

 

Το μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι η 40 χρόνων εμπειρία πάνω στο γυαλί η οποία μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να αναλύουμε τις ανάγκες των πελατών μας, να τους προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις και να τις υλοποιούμε παραδίδοντας προϊόντα άριστης ποιότητας στον απαιτούμενο χρόνο παράδοσης. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, τα σύγχρονα μηχανήματα αλλά κυρίως η πολυετή μας εμπειρία στον χώρο του γυαλιού αποτελούν την εγγύηση των προιόντων μας.

Απευθυνόμαστε σε διακοσμητές, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, αλλά και σε ιδιώτες που θέλουν να διακοσμήσουν τον προσωπικό και επαγγελματικό τους χώρο με όμορφες συνθέσεις.

40 Χρόνια Εμπειρία

Γιατί να μας επιλέξετε

Η Εμπειρία μας

Η επιχειρησή μας με το πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο της και το έμπειρο δυναμικό της εξασφαλίζει την ποιότητα των παραπάνω εφαρμογών.
είναι μια δυναμικά ανερχόμενη εταιρία η οποία κατέχει ένα διακριτό ρόλο στους τομείς επεξεργασίας υαλοπινάκων

Επίσης η εταιρία μας είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος για όλη την Ελλάδα των μηχανημάτων έγχυσης ρητίνης για δημιουργία υαλογραφίας επάνω στο γυαλί του Αγγλικού οίκου Creative Resins. Παρέχει πλήρες service και τεχνογνωσία 10 χρόνων επάνω στις ρητίνες για υαλογραφία. Μπορεί να προμηθεύσει και ρητινούχα χρώματα βαφής υαλοπινάκων lacobel σε πολλές αποχρώσεις.

Από το 2006 η εταιρία Tetragons (Πρώην Larissa Glass Center) έχει αναλάβει επίσημα για όλη την Ελλάδα και την αντιπροσωπεία της ιταλικής εταιρίας Forza G Italia η οποία κατασκευάζει ειδικά μηχανήματα καθαρισμού των υπολειμμάτων γυαλιού μέσα από τις δεξαμενές των μηχανημάτων επεξεργασίας των υαλοπινάκων.

Επίσημη Αντιπροσωπεία

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive latest news, updates, promotions, and special offers delivered directly to your inbox.
No, thanks
X